BÖLCSESSÉGFOG-HÚZÁS AKCIÓMai bölcsességünk Neked: 

Mondj le a nyolcasodról a többi fogad és szép mosolyod javára!

 
Akció tartalma 1 db (kinőtt, kibújt) bölcsességfog műtét nélküli eltávolítása, fogkőeltávolítás és polírozás 38.000 Ft helyett 19.000 Ft-ért 50% kedvezménnyel, melyet Dr. Margóczi Dávidnál vehetsz igénybe.

Bejelentkezés az akcióra 2016.11.01-től 2016.11.30-ig lehetséges. A fogkő- és bölcsességfog eltávolítást célszerű együlésben végrehajtani, így csak kontrollra kell visszajönnöd legközelebb, mely természetesen ebben az esetben számodra ingyenes.

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a BÖLCS jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont-egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

A kontrollt követően már meg is kaphatod vadi új GMC Bronz Club Kártyádat, amivel minden további szolgáltatásunkat kedvezményesen veheted igénybe, időkorlát nélkül! A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani.

Minden esetben fenntartjuk a jogot a fog eltávolíthatóságának elbírálására, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szerepló feltételekkel nem lehetséges a fogat eltávolítani vagy csak műtéti úton lehetséges, akkor se ess kétségbe, mert szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!