TÖMÉS AKCIÓ


Ne csak a pocakod megtömésével legyél elfoglalva a Márton napi lakomák alkalmával!Ha eddig falatozás közben hidegre, melegre vagy édesre harapva fájdalmas grimasz jelent meg arcodon, akkor eljött az  ideje, hogy fogaid tömésével is foglalkozz! Se akciónkat, se az új bort ne hagyd ki, az időpont után kezdheted az önfeledt evést-ivást!

 


Az akció tartalma:

Fogorvosi konzultáció, 1 db digitális panoráma röntgen felvétel készítése 11.000 Ft helyett 7.500 Ft és minden második tömésre 30% kedvezmény. Az akció Dr. Magas Hajnalkánál vehető igénybe 2016. november 1-30 között.

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a LAKOMA  jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2016.11.01. és 11.30 között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Magas Hajnalka kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.

Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!