BIOFEHÉRÍTÉSI AKCIÓ 
akár SZALAGAVATÓRA isSzalagavatóra készülsz?

Ne csak a legszebb ruhádba bújj bele, hanem öltsd fel legcsillogóbb mosolyod is!

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, gyere el fehérítési akciónkra, ahol uralkodói mosolyt varázsolunk Neked!

 
Akció tartalma: szájhigiénikusi konzultáció és BIO fehérítés 50% kedvezménnyel (20.000 Ft helyett 10.000 Ft-ért), mely Király Krisztina kollégánknál vehető igénybe 2016.11.18-án, pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Hozd el barátodat/barátnődet/táncpartnered/osztálytársadat vagy párodat, gyertek együtt, egyszerre, egy időpontra és a vadi új GMC Bronz Club Kártyád mellé további 2.500 Ft kedvezményt biztosítunk mindkettőtöknek, ha bármilyen más kezelést kértek a GMC-ben 2016.12.23-ig.

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a  SZALAGAVATÓ jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2016.11.18-án, pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Király Krisztina kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk !