2016.12.00. Fogszabályozási akció

Divatos, trendi ugyanakkor hasznos ajándékot keresel?

Az emberek 47%-a a mosolyod alapján ítél meg, így az egy életre szóló befektetés!

Ha már ByeAlex is büszkén viseli, akkor Te is nyugodtan belevághatsz a fogszabályozásba!


Akció tartalma: Fogorvosi konzultáció, 1db digitális panoráma röntgen felvétel készítése, szükséges lenyomatok vétele, szakfotók készítése, számítógépes kiértékelés és kezelési terv készítése 33.000 Ft helyett 14.990 Ft.


Ajándékba szeretnéd?

Megvásárolhatod az ajándék csomagot a Gáspár Medical Center recepcióján (2016.12.22. 14:00ig) vagy megrendelheted email-ben (előre utalással), postai kiszállítással 2016.12.21. 12:00-ig. Amennyiben mellettünk döntesz, még díszcsomagolról sem kell gondoskodnod, tőlünk ajándékba kapod!


Magadnak szeretnéd?

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a MOSOLY RÉSZVÉNY jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.


Az akciós ajánlat 2016.12.01. és 23 között vásárolható meg, felhasználható 2016.12.01. és 2017.02.28. között a GMC-ben előzetes időpontegyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Kosztelnik Lívia kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).


A konzultációs időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani.

Hozz magaddal, egy 3 hónapnál nem régebbi oldal irányú koponya röntgen felvételt vagy ha nincs, kérhetsz tőlünk beutalót.


Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem megvalósítható a kezelés, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a konzultációra. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!

Comments