2016.12.24. Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötleteink


1. 
Divatos, trendi ugyanakkor hasznos ajándékot keresel?

Az emberek 47%-a a mosolyod alapján ítél meg, így az egy életre szóló befektetés!

Ha már ByeAlex is büszkén viseli, akkor Te is nyugodtan belevághatsz a fogszabályozásba!


Akció tartalma: Fogorvosi konzultáció, 1db digitális panoráma röntgen felvétel készítése, szükséges lenyomatok vétele, szakfotók készítése, számítógépes kiértékelés és kezelési terv készítése 33.000 Ft helyett 14.990 Ft.


Ajándékba szeretnéd?

Megvásárolhatod az ajándék csomagot a Gáspár Medical Center recepcióján (2016.12.22. 14:00ig) vagy megrendelheted email-ben (előre utalással), postai kiszállítással 2016.12.21. 12:00-ig. Amennyiben mellettünk döntesz, még díszcsomagolról sem kell gondoskodnod, tőlünk ajándékba kapod!


Magadnak szeretnéd?

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a MOSOLY RÉSZVÉNY jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.


Az akciós ajánlat 2016.12.01. és 23 között vásárolható meg, felhasználható 2016.12.01. és 2017.02.28. között a GMC-ben előzetes időpontegyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Kosztelnik Lívia kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).


A konzultációs időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani.

Hozz magaddal, egy 3 hónapnál nem régebbi oldal irányú koponya röntgen felvételt vagy ha nincs, kérhetsz tőlünk beutalót.


Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem megvalósítható a kezelés, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a konzultációra. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!2. 


Elegáns, hasznos és szép ajándékot keresel? 

Ami nem hízlal, nem egészségtelen és mégis bárki örülne neki?

Ötletünk: ajándékozz csillogóan fehér mosolyt!


Ajándékcsomagunk tartalma:

Szájhigiénikusi konzultáció, tanácsadás, fogkőeltávolítás, polírozás és Opalescence fogherítés ajándék kártyával díszcsomagolásban!


Megvásárolhatod az ajándék csomagot a Gáspár Medical Center recepcióján (2016.12.22. 14:00ig) vagy megrendelheted email-ben (előre utalással), postai kiszállítással 2016.12.21. 12:00-ig. Amennyiben mellettünk döntesz, még díszcsomagolról sem kell gondoskodnod, tőlünk ajándékba kapod!


Részletek és feltétételek a beváltásról:

Szájhigiénikusi konzultáció, teljeskörű fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással és Opalescence professzionális fogfehérítéssel (mindkét állcsontra, nem csak a front fogakra, hanem a teljes mosolyvonalra), 1 ülésben 1 alkalommal (+ 1 korrekciós lehetőséggel) 60-90 percben.

(Az Opalescence rendszer  jelenleg egyik leghatékonyabb kémiai fehérítési eljárás, ami kíméletes a fogakhoz)

Bejelentkezés: 2017.01.02. és 2017.01.31. között

Felhasználható: 2017.01.02. és 2017.02.28. között a Gáspár Medical Centerben


Hívj minket időpontért vagy küldj emailt és mi maximum 12 órán belül visszahívunk egyeztetés céljából.

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!3.

Nem tudod minek örülne a legjobban?

Válaszd a számtalan szolgáltatásra felhasználható GMC SZépség-Egészség Csekket!


további infó: http://www.gasparmed.hu/gmc-klubkartya oldalonComments