Egészségpénztárak

A Gáspár Medical Centerben Egészségpénztárak tagjai használhatják egészségpénztári kártyáikat a fizetésnél. A mellékelten bemutatott pénztárakkal meglevő szerződés alapján, ezen kívüli pénztár esetén pedig időben előre történő  jelzés esetén biztosítjuk a kártyás fizetés feltételeit.

Betegbiztosítók

A törvénymódosítás értelmében 2012-től a munkáltató által kötött betegségbiztosítások díja adó- és járulékmentessé válik.

Mindez komoly változásokat jelent a magán-egészségügyi szolgáltatások igénybevételére szóló biztosítások piacán is, hiszen a vállalatok számára lehetőség nyílik a béren kívüli juttatások körének újragondolására, és a cafeteria-rendszeren belül vagy egyéb, béren kívüli juttatásként biztosíthatják munkavállalóik számára a magán egészségügyi szolgáltatások igénybevételét.

A törvénymódosítás – a munkáltatók közreműködésével - a munkavállalók széles köre számára jelenthet hozzáférést a magasabb színvonalú, hatékonyabb egészségügyi ellátáshoz, és jelenthet megoldást a hosszú várólisták és a hálapénz elkerülésére.

Ezeket a biztosításokat – szemben az egészségpénztári termékekkel – az emberek kizárólag a saját egészségi állapotuk javítására és karbantartására fordíthatják.  A szolgáltatás igénybevételekor az ügyfél helyett a biztosító fizet a szolgáltatónak. Betegbiztosítási szerződés esetén - annak előre történő bejelentését követően - biztosítjuk megfelelő feltételek esetén az ennek keretében történő fizetés lehetőségét.