GMC Club Kártya és szabályzat

A Gáspár Medical Center által kibocsátásra kerülő Bronz-Ezüst-Arany kártyákról, valamint az ezekkel járó kedvezményekről a rendelőkben és a recepción részletes információk állnak rendelkezésre. A jelen helyen közölt árak csak néhány szolgáltatás árait tartalmazzák, melyek elsősorban a tájékoztatást szolgálják, a részletes árkönyv a rendelőkben és a recepción megtekinthető.

Gáspár Medical Center Egészség Clubkártya

A Gáspár Medical Center Egészség Club Kártyákat bocsát ki betegei részére, az egyes szolgáltatások után pontszámot kapnak (1000 Ft után 1 pont jár), szűrővizsgálatokon való részvételért prevenciós pontokat kapnak, a rendszeres ellenőrzésen résztvevők egészségmegörző pontokat gyűjthetnek, a klinika ajánlása esetén ajánlási pontokat kapnak

A továbbképzésen résztvevő orvosok a tanfolyami részvétel után a betegekhez hasonló módon GMC Club Kártya pontot gyűjthetnek, betegbeküldés esetén pontokat kapnak, a kártyával rendelkezők kedvezményt kapnak a továbbképzések árából.
 10 pont után bronz kártyát adunk mely akár 5% kedvezményre jogosít, 250 pont után ezüst kártyát adunk, mely akár 10% kedvezményre, 1000 pont után aranykártyát adunk, mely akár 15% kedvezményt adhat.

A kedvezmény a munkadíjra és a klinika általános költségeire vonatkozik, így az egyes szolgáltatások esetén eltérő, azok önköltségtartalmától függően A-B-C-D-E kategóriánként változó összeget jelent. Az árlisták tartalmazzák a listaárat, valamint a szolgáltatás kategóriáját, illetve a bronz, ezüst és aranykártyás árakat is.

Cégek részére külön szerződés keretében GMC Business Clubkártya kiadására van lehetőség.

CÉGEKNEK

A Gáspár Medical Center (GMC) cégek részére Business kártyát bocsát ki, melyet a céggel történő egyedi megállapodásban foglaltak szerinti kedvezmények figyelembe vételével lehet igénybe venni. A feltételeket a cég Business kártya szabályzat tartalmazza, melynek egyik példánya a cég titkárságán, másik példánya a GMC recepción kerül elhelyezésre. A feltételeket külön szerződés rögzíti.SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG CSEKK


A Gáspár Medical Center 
Szépség-Egészség csekket a cégek nem csak az alkalmazottaknak, hanem a munkavállalókkal közös háztartásban élő közeli hozzátartozók részére is adó- és járulékmentesen adhatják évente három alkalommal, a minimálbér 10%-áig, 2009-ben 3 X 7.150 forint/fő/év.

A csekket a Gáspár Medical Centerben lehet megvásárolni. Hívja a 317 81 75-ös telefonszámot!

A csekk készpénzre nem váltható. Amennyiben az utalványon szereplő összegnél kevesebb értékű szolgáltatást vesz igénybe, a különbözet visszafizetésére nincs lehetőség. Az utalványt az érvényességi időn belül lehet felhasználni. Az utalvány elvesztése esetén nem pótolható.

SZABÁLYZAT MEGTEKINTÉSE

A Gáspár Medical Center recepcióján és az elfogadó helyeken, a helyszínen megtekinthető.