Ínysorvadás lézeres kezelése


A fogínysorvadás gyógykezelhető!

Még kevesen tudják, hogy a fogínysorvadás hátterét szakszerű klinikai vizsgálatokkal meg lehet állapítani. Az okok ismeretében a kezelés már eredményes.

Dr. Gáspár Lajos egyetemi docens irányításával Európában elsőként került bevezetésre a Gáspár Medical Centerben az az egyedülálló vizsgálati és kezelési módszer, mely több mint 10.000 hazai és külföldi páciens ínysorvadásának eredményes kezelését biztosította.


Az ínysorvadás, ínygyulladás új komplex kezelése a Gáspár Dentalban

A program az eddig megismert és kedvező gyakorlati tapasztalatokat hozó egyes eljárásoknak egy rendszerbe történő szerkesztésével a több oki tényező által okozott kórkép kezelését több elvileg különböző oldalról közelíti meg. Így mind az általános szervezeti, immunológiai okokra, a vitaminhiányra, a szájüregi higiéniás eljárások hatékonyságának növelésére, a multirezisztens patogén flóra minél tökéletesebb kiiktatására, az íny alatti szöveti felszínek decontaminálására sor kerül. A program három egymással folyamatosan és szorosan dinamikus összefüggésben levő, mégis didaktikai okokból elválasztható részre osztható: rendelői diagnosztika, rendelői terápia, otthoni gondozás.

A 25 lépésből álló módszer fájdalmatlan és látványos javulást biztosít, melyhez a Gáspár Medical Center Közép-Európában egyedülálló 24 darabból álló orvosi lézerpark berendezéseit is alkalmazzák.

Ön is szenved a fogínysorvadástól?
Jelentkezzen be díjmentes konzultációra, ahol a fogínysorvadás kezelésében járatos munkatársai állapotfelmérést, szájüregi szűrést, ínysorvadás helyzetfelmérést, kezelési lehetőségek ismertetését biztosítják.