Szépség - Egészség Csekk

A Gáspár Medical Centerben lehetőség nyílt pácienseknek, hozzátartozóiknak, együttműködő vállalati partnereinknek, hogy Szépség – Egészség Csekket vásároljanak, valamint hogy fizessenek vele a klinika szolgáltatásaiért, plusz a csekkel való fizetéskor 5% kedvezményt kapnak a szolgáltatások listaárából*.

A Szépség – Egészség Csekk egy készpénzkímélő fizetési eszköz, mely a GMC minden szolgáltatásának igénybevételéhez szabadon felhasználható, fogászati, szájsebészeti, laser vagy plasztikai sebészeti, bőrgyógyászati, allergológiai, fül-orr-gégészeti, stb. kezeléshez, műtéthez.

A csekket ajánljuk ajándékként hölgyeknek és uraknak egyaránt, szülőknek és gyerekeknek, születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy nászajándékként, mivel az igénybe vehető szolgáltatások listája széles és szerteágazó, az egészségügyi szükségletektől, mint például a fogkő eltávolítás, szűrővizsgálatok, ultrahang és labor vizsgálat, a plasztikai, bőrgyógyászati és egyéb szépészeti kezeléseken, műtéteken keresztül, a fogfehérítésig, mindenki talál ízlésének és szükségletének megfelelő szolgáltatást. Ajánljuk továbbá cégek számára, mint plusz juttatás, ajándék, vagy év végi bonus. A Szépség - Egészség Csekk ajándékozásakor, mindösszesen annyit elég mondanunk: „Költsd magadra, egészségedre!” így egy igazán személyes, praktikus és hasznos ajándékkal tudjuk meglepni szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket, üzletfeleinket.

A Csekk felhasználása

A Gáspár Medical Center alapvetően 3 különböző értékű csekket bocsát ki, 15 000, 25 000, és 35 000 Ft értékben. Külön kérésre természetesen 2000 Ft felett bármilyen összegről tudunk csekket kibocsájtani.


Gyakori kérdések a Szépség – Egészség Csekkel kapcsolatosan

Mi a Szépség – Egészség Csekk?

Egy nem névre szóló (átruházható, tovább adható) készpénzkímélő fizetési eszköz.

Mik a Szépség - Egészség Csekk vásárlási és felhasználási kondíciói?

Bárki vásárolhat Szépség - Egészség Csekket, korra, nemzetiségre való tekintet nélkül, felhasználni viszont csak és kizárólag a Gáspár Medical Centerben lehetséges a csekk lejárati ideje előtt. A csekk kiállítása és felhasználása között maximálisan 1 naptári év telhet el, tehát 365 nap. A 365 nap eltelte előtt a csekk további 6 hónappal meghosszabbítható.

A lejárat ideje után 6 hónapig még 80%-os összegben érvényes a csekk, 6 hónap után nem áll módunkban elfogadni.

A csekket a Felhasználó a Gáspár Medical Centerben, azaz az elfogadóhelyen használhatja fel. Csekkel fizethet a GMC bármely szolgáltatásáért, a szolgáltatások ellenértékeként.

A csekket minden esetben elfogadjuk, a szolgáltatások ellenértékén felüli összeget a csekken jóváírjuk, így az később felhasználható. Pénzt készpénzben visszaadni, a csekket részben vagy egészben készpénzre váltani nem áll módunkban. Amennyiben a szolgáltatások értéke meghaladja a csekk értékét, a felhasználó a fennmaradó összeget készpénzben, kártyával, Üdülési Csekkel, Egészségpénztári kártyával, Wellness Ticket-tel kiegyenlítheti (a teljesség igénye nélkül).

A csekk vásárolható saját részre, vagy ajándékba is, névre szólóan vagy előzetes felhasználói név nélkül is.

A csekk megvásárlásakor tudunk számlát adni a csekk névértékéről, így értelemszerűen a felhasználáskor nem.


* a fizikai termékek, mint például fogkefe, öblögető, protetikai munka, harapásemelő, sajnos nem tudunk 5% kedvezményt biztosítani