Látogassa meg megújult oldalunkat:
www.gaspardental.hu

www.gaspardental.hu


Főbb szolgáltatásaink

Konzerváló fogászat - fogpótlások (héjak, koronák, pótlások)


Általában túl későn fordulunk szakemberhez. A 30 év feletti lakosság több mint felénél, 45 év felettiek 85%-nál jelentkezik ínysorvadás! Az ínysorvadás nem csak a természetes fogakat, hanem az implantátumokat is veszélyezteti. Az ínysorvadás a szervezetben krónikus gyulladást tart fenn. A kialakult góc következtében sokszorosára nő a szívinfarktus, az agyvérzés és a koraszülés kockázata. Diabétesz esetén szinte elkerülhetetlenek az ínyproblémák.

A fogínygyulladás gyógykezelhető!

Még kevesen tudják, hogy a fogínysorvadás hátterét szakszerű klinikai vizsgálatokkal meg lehet állapítani. Az okok ismeretében a kezelés már eredményes. Dr. Gáspár Lajos az orvostudomány kandidátusa irányításával Európában elsőként került bevezetésre a Gáspár Medical Centerben az az egyedülálló vizsgálati és kezelési módszer, mely több mint 10.000 hazai és külföldi páciens ínysorvadásának eredményes kezelését biztosította.


http://fogkotisztitas.hu/
 
http://inygyulladas.eu
 
http://inysorvadas.hu
 
http://www.implantatum.co.hu/


Akcióink

Új szolgáltatási programunk!
Fogsor stabilizálás, fogsor rögzítés

Gyermeket tervező hölgyek és várandós kismamák fogászati programja az ínysorvadás és gócok megelőzésére az egészséges babákért és mamákért
csomagajánlataink

Mosolytervezés
Amiben kiemelkedőek vagyunk