"Tapasztalja meg a világ egyetlen 100% ultrahangos fogkeféjét…..

….és legyen büszke ragyogó mosolyára

      

 Kíméletesen tisztít – mozgatás és dörzsölés NÉLKÜL

A ragyogó mosoly sok embernek a nagyobb önbizalom, a jó megjelenés és a vitalitás érzését adja.

Ezért vetik alá magukat egyre többen fájdalmas és költséges kezeléseknek, hogy fehérebb, ápoltabb megjelenésű fogaik legyenek.

De mi lenne, ha adódna egy lehetőség, mellyel bárki, önmaga, saját otthonában, fájdalmak nélkül, kíméletesen, hasonló eredményességű professzionális fogápolást végezhetne?

  

A fogak tökéletes higiéniája a világ egyetlen 100%-ban ultrahangos 

fogkeféjével. Az Emmi-dent az egyetlen világszabadalommal rendelkező szájhigiéniás rendszer, ami valódi ultrahanggal működik, klinikailag tesztelt, amelynek hatásosságát több mint 100.000 elégedett felhasználó bizonyítja. A fogakat mostanáig csak fogkefével, a fogkrémben találhatódörzsanyagok fogakhoz „csiszolásával” tudtuk tisztítani. Különleges ultrahangos készülékünk a fogak dörzsölés mentes, kíméletes és kiemelkedően hatékony tisztítását teszi lehetővé – mindenféle súrolás és mozgatás nélkül.

A készülék az ultrahangot a fogkefe fejben, a sörték végén állítja elő. A sörték percenként több mint 96 millió ultrahang rezgést vezetnek a fogkefe fej generátorából a speciális Emmi-dent ultrahangos fogkrémbe, ahol az ultrahang hatására apró mikroszkopikus buborékok milliói jönnek létre (kb. 3,5 millió buborék /mm3). A mikrobuborékok keletkezésük után hirtelen összeesnek, berobbannak, ami az ételmaradékok, fogkő és baktériumok okozta szennyeződéseket eltávolítja.

A mikrobuborékok mikroszkopikus mérete lehetővé teszi, hogy a legkisebb résekbe is eljussanak, tisztítva a fogközöket, a fogínytasakokat és az apró réseket.

 

 

 


Az Emmi –Dent csomag tartalma:

 

-          1 db Emmi dent főegység

-          2 db ultrahangos kefefej, bépített ultrahang chippel

-          1 db töltő egység

-          1 db „Nano buborék” speciális  fogkrém


Ultrahangos fogkefe speciális fogkrémmel együtt 53.000 Ft 


Már az első kezelés után érezni fogja az ultrahang megelőző hatását. A fogak felszíne különlegesen simává válik, ami órákig gátolja a baktériumok megtelepedését.

 A szájüreg baktériumok sokaságának az élettere, ahol azok a fogak felszínén és a fogínyen megtelepedve szaporodnak (az emberi szervezetben megtalálható baktériumok kb. 80 %-a a szájüregből származik).

Ezen baktériumok okozzák a különböző szájüregi fertőzéseket, és okozói lehetnek más, pl. érrendszert érintő betegségeknek.

A baktériumok keveredve a szájüregben található egyéb anyagokkal – ilyen például a cukor vagy a keményítő – ragadós bevonatot, „plakkot” képeznek a fogak és a fogíny felületén.

Ez a plakk a fogínygyulladás és a fogínysorvadás fő okozója. Extrém esetben a fogak elvesztik tartásukat, meglazulnak és kiesnek, vagy akut gyulladás miatt kell kihúzni őket." *


Rendelje meg most!


 

  * Forrás: Az Emmi dent prospektusa alapján